اجاره بالابر در تهران
اجاره بالابر ، بالابر به ماشینی گفته می شود که برای حمل بار و نفر، یا کار در ارتفاع و یا در خطوط تولید جهت انتقال بار و هم سطح سازی مورد استفاده قرار می گیرد.
بالابر ها از ساختار های مختلفی برای بالابری استفاده می کنند و تفاوت های اساسی با بالاکشنده ها و جرثقیل ها و لیفتراک ها دارد. نیروی بالابری توسط انواع مکانیزم ها مانند آکاردئونی یا قیچی، پانتوگراف، تلسکوپ و غیره… در دستگاه های مختلف ایجاد می گردند که هر یک با توجه به نوع کاربرد و نیاز مشتری طراحی می گردند.
در هر یک از این بالابر ها عوامل تعیین کننده ای همچون ظرفیت، ایمنی، محیط کاری، نوع کاربرد و قیمت تمام شده دستگاه، نوع مکانیزم را مشخص می نماید.
در ایران به وینچ های ساختمانی که برای بالا کشیدن مصالح به طبقات استفاده می شود به اشتباه بالابر می گویند.
اجاره بالابر پشت خودرو جهت انجام پروژه روشنایی و ساختمانی (تعمیرات و نصب) نصب بنر های تبلیغاتی. اجاره بالابر برای شستشو نمای ساختمان با واتر جت. تعمیرات داخل سوله
( اجاره بالابر پشت خودرو )
اجاره بالابر تلسکوپی (کامیونت ۶ تن)
اجاره بالابر جهت پروژه های روشنایی، نور پردازی، ساختمانی تعمیرات و نصب
شاخه زنی درختان محدوده کاری تهران
اجاره بالابر پشت خودرو، اجاره بالابر تلسکوپی
دسته بندی کلی بالابر ها
بالابر ها به دو دسته کلی تقسیم می شود:
اجاره بالابر های سیار
جهت کار در ارتفاع و یا انتقال بار و نفر و انجام امور خدماتی، رنگ آمیزی، ساخت سازه ها و ساختمان ها، نصب تجهیزات، نگهداری تاسیسات و… کاربرد دارد. بالابر های سیار می تواند خودکششی و یا از نوع هلی یا push around باشد. تامین نیروی حرکتی بالابر های خودکششی می توانند به صورت دیزلی یا برقی باشند و این امکان را به اپراتور می دهد به جای هل دادن به راحتی با جوی استیکی که در سبد تعبیه شده دستگاه را جا به جا کرده و به محل مورد نظر انتقال دهد این مزیت بالابر های خودکششی نسبت به بالابر های هلی می باشد. لازم به ذکر است در اکثر اوقات برای جا به جایی بالابر های هلی نیاز به چند نفر نیروی انسانی می باشد. با توجه به نوع دسترسی به دو دسته تقسیم می شود:
الف- بالابر های سیار با دسترسی عمودی: این نوع بالابر فقط به صورت عمودی توانایی حمل بار و نفر داشته و به کار می رود. متداولترین این نوع دستگاه ها، بالابر های هیدرولیکی آکاردئونی (قیچی – Scissor Lifts) و ستونی آلومینیومی می باشد که جهت دسترسی در ارتفاعات مختلف ساخته می شود.
ب- بالابر های سیار با دسترسی عمودی و افقی: به این بالابر ها اصطلاحاً بوم لیفت گفته می شود که در نوع هیدرولیکی مفصلی و هیدرولیکی تلسکوپی و یا ترکیبی به بازار عرضه می گردد. این مدل دستگاه ها معمولاً به منظور کار در ارتفاع های زیاد، جهت جا به جایی نفر و دسترسی به نقاط جانبی در ارتفاع کاربرد دارند و به دلیل استفاده از مکانیزم هیدرولیک دارای ایمنی مناسب میباشد. هر یک از این نوع بالابر ها نیز می تواند به صورت قابل یدک، نصب شده بر روی کامیون و یا خود محرک (Self Propelled) به بازار عرضه شوند.
اجاره بالابر های ثابت
اجاره بالابر های ثابت معمولاً در خطوط تولید، انبار ها و… جهت جا به جایی بار های سنگین، تخلیه و بارگیری از خودرو و همسطح سازی کاربرد دارند. این نوع بالابر ها با مکانیزم های مختلف هیدرولیکی، زنجیری، کابلی و یا به صورت ترکیبی ساخته می شوند که در این میان بالابر های هیدرولیکی ثابت با مکانیزم قیچی ایمن ترین آن ها و بالابر های کابلی به دلیل احتمال قطع کابل، خارج شدن از قرقره وینچ و یا گیر کردن اشیا و اندام بدن میان کابل و وینج، خطر آفرین ترین آن ها به حساب می آید. در این جا انواع بالابر های هیدرولیکی ثابت که دارای ایمنی مناسب نسبت به دیگر مدل های معرفی شده می باشند توضیح داده شده است. این بالابر های ثابت معمولاً نیاز به یک چاهک داشته که در زمان جمع شدن، دستگاه درون آن قرار گرفته و با زمین همسطح شود.
الف- بالابر ثابت هیدرولیک جک مستقیم: در این مدل جک هیدرولیک مستقیماً به میز بار متصل بوده و آن را به سمت بالا هدایت می کند. در این حالت جک در زیر پلاتفرم قراردارد.
ب- بالابر های ثابت آکاردئونی: در این حالت مکانیزم قیچی توسط جک هیدرولیک باز شده و ارتفاع مورد نیاز را تأمین می نماید.
پ- بالابر های ثابت زنجیری و کابلی هیدرولیکی: در این حالت چرخ زنجیر و یا قرقره کابل توسط جک هیدرولیک نیمی از کورس حرکت را طی کرده و نیرو توسط زنجیر یا کابل به میز کار انتقال پیدا می کند و کل مسیر را طی می نماید.